Blogg

uppdaterat varumärke kräver ny hemsida ;D

Hej på er!

Jag har filat länge och väl på mitt varumärke och hur jag vill ha det. Någonstans har jag nu äntligen landat i att jag vill satsa på kvinnor och mammors hälsa! Det är mitt specialområde.

Av två anledningar blev det varumärket Ladyafkleen

  1. lady = assossiation till kvinnor, kvinnors hälsa är mitt expertisområde
  2.  jag vill ha min adliga del som varumärke, (gift af Kleen)

Självklart kan jag mycket mer, jag begränsar inte min kunskap. Min roll som PT är anpassat för alla och jag älskar också att inspirera genom föreläsningar eller workshops!

Jag kommer successivt byta denna adress mot www.ladyafkleen.se.

Självklart finns jag också på instagram som @pt_ladyafkleen – följ mig gärna där vettja!

Med värme! KRAM & Kärlek till er alla!

 

Kaxigt?

jajjemän, jag tog ett kaxigt kliv idag med en stor ödmjuk ton. Jag döpte om min Facebooksida & Instagram konto till ”hälsoexperten”.

Tanken bakom bytet är att jag behöver tro på min egen förmåga och är det något jag är expert på så är det att se hälsa ur ett helhetsperspektiv! Jag är duktig på att se hälsa ur olika perspektiv. Allt är inte svart eller vitt, det ena utesluter inte det andra osv.

Min passion för hälsa gör att vi tillsammans skapar förutsättningar för din hälsa!

LoVe//Karro

Ensam är inte stark!

Runt omkring oss har vi fantastiska människor! Vissa trivs vi bättre med och vissa trivs vi inte så bra med. Oavsett så har vi något att lära av varandra!

Om vi bildar olika konstellationer i olika grupper och vid olika tillfällen kommer vi få ett massivt utbyte av varandra!
Att tro att vi skulle klara allt på egen hand är ju som att stånga sig blodig in i en sten. Jag är oerhört tacksam att det finns personer i min omgivning som kan inspirera, komma med idéer och inte minst bete sig/handla på ett sätt som inte skulle passa mig, även det är lärorikt.

Det finns många situationer där jag önskar att fler hade förmågan att lära av sin omgivning, ingen nämn ingen glömd ;P

Ett tips på bok som är hanterbar i olika situationer “omgiven av idioter”. en enkel beskrivning på olika personligheter som finns och olika verktyg för att kunna bemöta oss olika i olika situationer 😀

en annan sak jag kommer att tänka på är att man inte bör uppfinna hjulet igen. Ex: finns det något som har ett vinnande affärskoncept, ja men utnyttja det då inspireras av den personens framgångar och applicera det på din blivande verksamhet! Peppa även personer i din omgivning som vill göra något annat än deras nuvarande sysselsättning, grotta inte in på det som är dåligt utan se möjligheterna!

LOVE//Karro

 

The Academy – min resa!

Vilken utbildning! Jag har, som ni redan vet, tagit steget mot mina drömmars mål, att få jobba med träning och hälsa på heltid. Utbildningen är genuin och i äkta. Den tar verkligen hänsyn till allt. En proffsig academy, jag är så glad över att vara en del av detta!

Veckan som gick spenderade jag i Malmö med härliga blivande kollegor. Som kursledare hade vi ingen mindre än @simmarhasse & @jari_ketola [instagram] *legender* snacka om att jag blev inspirerad och imponerad! Inte bara av instruktörerna utan även av mina blivande kollegor – vilken glöd, glädje och entusiasm – så härligt att se!
Jag lovar att jag ska dela med mig av allt jag kan & lite till! Men jag kommer även utmana er, både tekniskt och tankemässigt ;D

Ni vet den där känslan när man träffar en person och det bara säger *klick*, den där personen lyckades jag träffa under denna vecka! Vilken tjej – herregud! det kändes som vi känt varandra sedan urminnes tider, här kommer en vän finnas för livet! tack @wellbeing_pt [instagram] för härliga skratt och äkta vänskap *kärlek*

Så med denna proffsiga praktiska utbildning tar jag ett steg närmre min proffesion som personlig tränare, och personlig är allt vad jag är!

Trevlig kväll mina vänner! /Love, Karro

PS: Benjamin håller alltid ett vakande öga! För allt har sitt ursprung i anatomin – eller hur Hasse ;D

 

sluta hetsa!

Jag får ofta frågan om hur man ska träna after graviditet och förlossning. Allt oftare blir det en hets om träningen och återhämtning. Det många inte förstår är att under 9 månader har kroppen utsatts för påfrestningar, hormonella och fysiska, oavsett om man är van att träna sedan innan eller inte. Några får besvär av dessa påfrestningar andra märker inget alls.

att läka kroppen efter en graviditet tar minst lika lång tid som själva graviditeten. Att komma i sina “smaljeans” efter förlossning har INGET att göra med att man har återhämtat sig på rätt sätt.

Att ge kroppen dem bästa förutsättningarna efter förlossning borde väl vara fan så mycket viktigare än att mäta sig med andra mammor.

Jag kan inte förstå att man är så utseende fixerad eller hetsad över vad någon annan gör. Sätt dig själv och ditt/dina mirakel i första hand och ta stunden som den är, njut av livet med barn – hetsen är ingen njutning!

Hur ska man träna då? JO, se steget tillbaka till träningsvardagen som en rehabträning, stabilisera kroppen på rätt sätt inifrån och ut. Enkla tråkiga övningar är dem bästa. Jag brukar jämför det med metaforen: du springer inget marathon lopp dagen efter du genomgått en knäoperation?!

Vägen tillbaka till träningsformen är självklart olika lång för oss alla – så sluta jämföra dig – alla har olika förutsättningar! och sist men inte minst; SKYNDA LÅNGSAMT!

Ta hand om er! <3 /Love Karro

hämtad bild från: traningslara.se

GRATIS WORKSHOP

Ta chansen att delta på en kostnadsfri Workshop i samband med den stora barnloppis som äger rum i Ramlösa 28/10.

Temat är löpning och alla kan delta, nivån anpassas efter när du hade din senaste förlossning. Önskvärt är att du i alla fall har varit på återbesök hos sin barnmorska.

Maila gärna ditt intresse eller om du har frågor eller funderingar till;
karro@starkochsund.nu

Hoppas vi ses!

/Love Karro

 

varför bryr jag mig

Jag har 100 000 000 tankar som snurrar runt i lilla hjärnan! jag vill vara kreativ och spontan samtidigt som jag vill verka ha en struktur på livet. Jag vill mina barn det bästa och tar fighter för dem som jag kanske inte borde ta?! jag vill vara den perfekta träningsmamman och frun. Jag vill må bra och orka med vardagen, jag vill ha ett jobb där jag kan utvecklas, jag vill vara företagsam och nyfiken!

bara dessa meningar ovan skapar olika tolkningar olika sätt vi läser in saker kan skapa olika känslor. Syftet med detta inlägg är att jag vill skriva så mycket till er men vågar inte riktigt för jag är rädd vad andra ska tycka och tänka om mig. Varför jag är rädd vet jag egentligen inte, det är väl någon form av bekräftelse jag söker, en norm jag vill passa in i…vad vet jag. Hade jag vetat vad som begränsar mig hade jag skrivit allt jag tänker på just nu.

Det jag lovar er – att det jag skriver kommer från hjärtat! Våga tro på er själva, jag tror på mig lite mer för varje dag!

Hur gör ni för att våga?

Kärlek till er // LOVE // Karro

ERBJUDANDE!

Hej allihopa!

Som ni säkert sett på @instagram; stark_sund så erbjuder jag just nu 15% rabatt på ett personligt Mammamage upplägg. Syftet med detta upplägg är att vi tillsammans jobbar för att stärka din kropp efter graviditet och förlossning.
Jag tror på att kraften kommer inifrån och ut.

Detta ingår i ett personligt upplägg;

  • mammamagekonsultation
  • målsättning
  • personligt träningsupplägg utifrån dina mål

kontakta mig för att skräddarsy ditt upplägg redan idag!

Love//Karro

MPWR Ambassadör!

Har jag nämnt för er att jag är ambassadör för ett underbart nytt klädmärke, MPWR! Empower yourself! Idag gav mig själv energi genom att inviga träningskläderna i ett svettigt intervallpass.

Först sviktade motivationen men när jag insåg att jag bara måste berätta om dessa fantastiska träningsplagg så kom motivationen tillbaka! Vilken passform 🙂 byxorna är höga i midjan med en snygg bred kant. SportBH:n sitter som ett smeck och linnet sitter på plats vid alla övningar.

Lanseringen av dessa kläder kommer inom kort – håll utkik här och på min instagram @ladyafkleen för en unik rabattkod! kläderna kommer finnas att beställa på www.mpwrsportswear.com 

Så snygga dessutom!

LOVE//Karro